Infomedics

De rekening ontvangt u van Infomedics. Infomedics is een instelling die gespecialiseerd is in de financiƫle afhandeling van rekeningen.

Wat is infomedics?

Infomedics stuurt de rekening namens Podotherapie Bottendaal. Heeft u vragen over de vergoeding van uw zorgverzekeraar? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Uw rekening digitaal of op papier

U kunt uw rekening zowel digitaal als op papier ontvangen. Infomedics verzorgt de papieren rekening (per post) en de digitale rekening (per e-mail). Geef uw voorkeur aan ons door.

Digitale rekening

Geef uw e-mailadres en mobiele telefoonnummer door aan podotherapie Bottendaal. U ontvangt de digitale rekening op dit mailadres. Na het uitvoeren van de extra controle middels sms-verificatie kan de rekening gedownload en direct betaald worden.

Papieren rekening

Geef uw adresgegevens door aan podotherapie Bottendaal. U ontvangt de papieren rekening in een roze envelop.

 

Betalen van uw rekening

De betaalgegevens vindt u op uw rekening. De rekening kan direct betaald worden via iDEAL door het scannen van de QR-code op de rekening of door te klikken op de betaalknop van uw digitale rekening.

Regel het online

Standaard is de betaaltermijn 30 dagen. Heeft u wat meer tijd nodig? Op infomedics.nl kunt u gemakkelijk veel zaken rondom uw rekening zelf regelen. U kunt bijvoorbeeld kosteloos uitstel van betaling aanvragen of een verzoek indienen voor betaling in termijnen.

Heeft u vragen over uw rekening?

Op infomedics.nl/faq worden de meest gestelde vragen beantwoordt. Uiteraard kunt u ook contact opnemen via de servicedesk. Kijk op infomedics.nl/contact of bel 036-2031900.

Direct online een afspraak maken? Dat kan!

Heb je een vraag en kun je deze niet vinden bij de veel gestelde vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden? Laat een bericht achter en we komen er persoonlijk bij je op terug.