Slippers en sandalen

Zlippo is een therapeutische slipper of sandaal gemaakt door een podotherapeut en bestaat uit een individueel voetbed en een lederen bovendeel (de schacht).

Slippers en sandalen

In het voetbed past de therapeut correctie en drukverdeling toe. Het voetbed is van dempend materiaal gemaakt en biedt veel comfort.

De schacht wordt om de voet afgepast zodat eventuele knokkels, gevoelige plaatsen en drukplekken vrij gelegd kunnen worden. Ook is het mogelijk om bij afwijkende voetvormen een individuele maatwerkschacht en -voetbed te maken. Het unieke van Zlippo is dat het uiterlijk van uw Zlippo door uzelf wordt bepaalt. Zlippo is een slipper of sandaal op maat met keuzevrijheid voor de drager. U kunt kiezen uit vele modieuze leersoorten en kleuren. U ontwerpt uw eigen slipper of sandaal!

De podotherapeut voegt kennis en kunde toe voor een verantwoord, op uw probleem afgestemd comfortabel voetbed. Hierdoor ontstaat een perfecte door u samengestelde en op uw voeten afgestemde slipper of sandaal.

Check uw aanvullende zorgverzekering voor vergoeding van de slippers of sandalen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 024-2024054.

Direct online een afspraak maken? Dat kan!

Heb je een vraag en kun je deze niet vinden bij de veel gestelde vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden? Laat een bericht achter en we komen er persoonlijk bij je op terug.